Home

Particulieren

Ondernemingen

Overheden

Het recht

Het gerecht

Over ons

Stel uw vraag

Blog
facebook facebook
  • Register

Na meer dan een dag onderhandelen heeft minister van Werk Monica De Coninck (SP.A) een compromisvoorstel uitgewerkt over de harmonisering van het statuut van arbeiders en bedienden. Er komt een eengemaakte opzegtermijn en de carenzdag wordt onder voorwaarden afgeschaft.

Lees het volledige artikel op de Standaard (5 juli 2013), hier.

UPDATE: Lees ook : Regeringstekst houdt voor de rechtbank geen steek en tekst eenheidsstatuut houdt wel steek (Standaard, 9 juli 2013); Een eerste akkoord rond het eenheidsstatuut (AMDB, 9 juli 2013)

Lees de volledige tekst van het akkoord dat op 5 juli 2013 tussen de sociale partners werd bereikt hier (lexalert)

Home

Particulieren

Ondernemingen

Overheden

Het recht

Het gerecht

Over ons

Stel uw vraag

Ons adres:
Bollebergen 2a bus 20
9052 Gent-Zwijnaarde
Contactgegevens:
Tel.: +32 (0)9 334 94 70
Fax: +32 (0)9 334 94 77
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

De informatie beschikbaar op of via deze website is louter van algemene aard en is uitsluitend bedoeld voor algemeen gebruik. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en vormt derhalve geen juridisch advies. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website de grootst mogelijke inspanning tot zorgvuldigheid is betracht, is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist kan zijn. Er worden dan ook geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op de website.

De website geniet auteursrechtelijke bescherming. Uw toegang tot de website en de aldaar ter beschikking gestelde informatie houdt geen enkele overdracht van enige intellectuele eigendomsrechten in. De informatie die u op of via de website ter beschikking wordt gesteld, mag enkel voor uw eigen interne doeleinden worden aangewend. U onthoudt zich ervan deze informatie of bestanden voor enige andere doeleinden te gebruiken, in het bijzonder door deze op commerciële wijze te exploiteren.